zondag 11 mei 2014

Moederdag

Als ik zo in mijn bloglijstje kijk, wordt bevestigd wat ook hier het geval is: wij knutselen massaal voor onze moeders! Want laten we eerlijk zijn, zo blij als zij vroeger was met onze zelfgeknutselde bloemvaasjes en ingekleurde tekeningen, zo blij willen we het liefst dat ze nog steeds is met al onze freubels. Dus kan moederdag niet voorbij gaan zonder uiteraard een speciale kaart voor moeders.

Voor mijn eigen moeder heb ik me dit jaar wat extra uitgeleefd op het inpakwerk, en bij de twee cadeautjes bijpassende labels gemaakt. Én daarbij voor het eerst (ja ik weet het, héél retro) eyelets gezet. (Hoe het ging? Laten we zeggen dat ik nog even moet oefenen...)En sinds alweer meer dan 12,5 jaar heb ik ook een lieve schoonmoeder, die uiteraard ook een kaart verdiend. Een beetje in dezelfde stijl, papier uit het Maggie Holmes Flea Market papierblokje:


En dan tot slot mijn eigen cadeau, ik ben tenslotte ook alweer ruim drie jaar mama. Met een peuter van 3 is het niet moeilijk te raden dat moederdag eraan komt ("mama, ik mag niet verklappen dat jouw cadeautje onder mijn bed ligt") en het viel me ook al op dat mijn knutselkast een andere indeling had...
Vandaag kwam er meer duideijkheid, zoonlief pimpte samen met papa (jawel) een fotolijstje, met glitterverf, letters en vergeten embelishments uit mijn eigen voorraad. In een woord: geweldig. Voor een creatieve mama kunnen daar geen bloemen of chocolade tegenop, hihiFijne dag!
groetjes Joyce

6 opmerkingen:

 1. Leuk Joyce! Mooi ingepakt...en tsja, die eyelets...Het valt niet altijd mee! Maar je hebt er iets moois van gemaakt...

  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het mooiste moederdag cadeau is toch zeker wat jij gekregen hebt! Wat jij gemaakt hebt is ook weer heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, je hebt gelijk, ook ik heb geknutseld voor mijn moeder. Een kaartje. En verder gaan mijn broer en ik gezellig met haar uit eten. Mijn kinderen hebben helaas niet meer de knutselleeftijd. Maar van één van de vier heb ik wel knutselspullen gekregen. Dat dan weer wel ;) Jouw gemaakte cadeautjes zijn leuk. En dat lijstje, geweldig!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave kaart en tag heb je gemaakt! Heel herkenbaar met die eyelets :) en leuk, dat fotolijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ha Joyce,
  wat gaaf zeg!! Een eigengepimpt lijstje. Wta leif van je man om dat samen met julie zoon te doen! Zo krijgt hij het mee en later zitten jullie smaken lekker te freubelen ;-)
  Voor je meoder en schoonmoeder heb je je ook van je beste kant laten zien! Wordt toch altijd erg gewaardeerd...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hahaha, nee daar kan idd geen chocolade of een bloemetje tegenop. En wat jij hebt gemaakt was ook weer mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!