maandag 14 april 2014

Hocus, pocus...

Elke kaartenmaakster kent ze, de fantastische papierblokjes met al die fijne patroontjes & kleuren. Om blij van te worden. Vandaar dat het grote risico bestaat dat elke kaartenmaakster er ook meer dan één in bezit heeft, zo'n papierblokje. Nou, ik ben zo'n kaartenmaakster en bezit ondertussen al wel een iets te groot aantal van die geweldige blokjes. Dus zo nu en dan wordt het wel eens tijd om zo'n blokje ook OP te maken, voordat je weer nieuwe koopt. Maar dat blijkt moeilijker dan gedacht...


Elke keer denk ik, nou, nog één kaartje, en dan zal het papier wel op zijn. Maar volgens mij zijn die blokjes allemaal betoverd, want zodra er weer een kaartje klaar is, blijft er nog een boel papier over. Alleen maar goed natuurlijk, want het is tenslotte superleuk papier, maar zo is er nog geen excuus om weer een nieuw blokje te kopen...

Fijne dag! groetjes Joyce

8 opmerkingen:

 1. Tip: gebruik dan wat grotere stukken, hihihihi. Je kaartje is wel weer heel leuk! Misschien moet ik dat ook maar eens proberen want ik heb ook nog heul veul pakketten ppier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Joyce,

  Je hebt in ieder geval wel goed je best gedaan!! Haha, leuke kaart!
  Tot morgen!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herkenbaar!!! Hahaha :)
  Gaaf kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeker herkenbaar (-:
  Wat is je kaart toch weer leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Joyce,
  ik heb een tip: geen papierblokjes meer tellen. Als ik dat doe denk ik: volgend jaar maar weer een jaar geen papier kopen. Echt hoor, ik heb zoveel! Ik gebruik het niet altijd op kaarten (zie vandaag) en ook niet overdadig, dus dan gat het vanzelf niet zo hard.
  Jouw kaartje is toch een leukerd. Eigenlijk van restjes dus? En nog steeds niet op, dat blokje? Ben nu al benieuwd hoeveel kaarten je er nog mee maken kan!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toch een goeie poging gedaan hier, ik zie veel papier :)
  Heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel herkenbaar. Ik denk altijd dat ik ze wel kan gebruiken, mat het gevolg dat er nu veel te veel blokjes liggen die nog nooit zijn gebruikt (bloos). Je hebt er wel een erg leuk kaartje van gemaakt.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha, ja aan de meeste blokjes lijkt geen einde te komen. Volgens mij is het mij tot nu toe één keer gelukt om een blokje echt op te maken. Jij hebt ook een dappere poging gewaagd met een heel leuk resultaat!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!