woensdag 26 juni 2013

Washi-week #1

De komende 5 dagen ga ik jullie verblijden/vermoeien met mijn Washi-week. Tot en met vrijdag elke dag een kaartje, en maandag en dinsdag nog een. Op dit moment loopt namelijk bij het challengeblog Crazy for CAS  een heuse Washi-tape-challenge. En het zal geen verrassing zijn, ook ik ben GEK op deze tapejes, zoals velen van jullie want ik heb alweer veel creaties voorbij zien komen.

En zelfs bij de Hema krijgen ze onze verslaving door, want daar zag ik deze week ook weer een heel rek vol te gekke tapejes hangen. Ik heb  me ingehouden en "slechts" 3 rollen aangeschaft. Maar ik kan niet beloven dat dit mijn laatste aankoop was daar...

Elke dag een kaartje dus (met uitzondering van aankomend weekend) en na dinsdag bekijk ik op welke kaart jullie het meest enthousiast hebben gereageerd (opmerkingen/blogbezoeken) en bepaal ik welke kaart ik zal laten deelnemen aan de challenge. Hierbij de eerste (en mijn eigen favoriet):Meteen twee van de nieuwste tapejes gebruikt (de middelste en onderste). Omdat je helaas niet zo goed op washitape kunt stempelen (tenminste niet met Memento-inkt) heb ik letterstickers geplakt en bij birthday de tape over de gestempelde tekst geplakt. Blijkt nog verrassend goed leesbaar en een leuk effect, vond ik zelf!

Tot morgen!
groetjes Joyce

12 opmerkingen:

 1. Nou dit belooft heel veel goeds!!! Super leuk kaartje! En misschien kun je OP washitape beter stempelen met Stazon (ze zeggen dat je daarmee OVERAL op kunt stempelen, tot nu toe hebben ze gelijk wat mij betreft, al heb ik nog geen heel gekke dingen uitgeprobeerd hihi). Maar inderdaad, onder de tape is het ook errug leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, hier ga ik de komende dagen lekker voor zitten. Ik vind deze al helemaal gaaf! De tape is al leuk, maar de ballonnen en de verwerking van de tekst zijn goede toevoegingen. Ik stempel regelmatig tekst OP tape, met Stazon gaat dit prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeee ik weet welke blog ik de komende dagen in de gaten ga houden! Dit is alvast een goed begin! Leuke kaart :) en ik vind het wel een tof effect dat je de tekst door de tape heen ziet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Werkt inderdaad goed: stempelen onder het tape! Leuk kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben heel benieuwd wat er voor moois gaat komen. De eerste is in ieder geval al heel vrolijk! Leuk met de ballonnen. De kleuren passen perfect!
  Met Stazon te gaan stempelen is ook het eerste waar ik aan denk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja helemaal leuk! Tof gedaan! En idd Stazon werkt goed!
  Kom maar op met de andere kaartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig idee, zo'n washi-week! Ben heel benieuwd naar de rest van je kaartjes. Ben zelf ook helemaal gek van dat spul. De Stazon-tip ga ik ook eens proberen. Heb zelf Versafine gebruikt, maar ook dat wil nog wel gaan vlekken. Wist eigenlijk niet of dat nou aan de inkt lag of het tape.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. helemaal leuk! ik ga je washi-5-daagse volgen en wie weet ben ik dan om, want ik weet nooit zo goed wat ik met washi moet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleuren zeg! En inderdaad leuk dat je eronder kunt stempelen, geeft een mooi effect :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik ga je ook in de gaten houden, ik heb een aardige voorraad washi tape gekocht bij de action, maar nog maar weinig gebruikt.....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt waanzinnig leuk. Vooral die tekst onder de tape is een leuk detail.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik denk dat dit mijn favoriet is van je washi-week. Heel erg mooi! Wat een idee om de tekst onder de tape te stempelen. Daar was ik nou weer niet op gekomen...

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!