dinsdag 14 augustus 2012

Daar ben ik weer; GD bij liftchallenge #23


Daar ben ik weer! Wat een heerlijke vakantie heb ik gehad, ik moet weer even wennen aan het dagelijkse ritme hoor. Ik heb tussendoor hier en daar een berichtje van jullie gevolgd en mooie kaarten voorbij zien komen. Zelf nog weinig geknutseld en ik heb een fantastisch liftspektakel gemist, balen! Maar de dames van het liftchallengeblog hadden aan aandacht geen gebrek, wat veel en mooie inzendingen!
En nu alweer de volgende challenge, en daarbij kan ik wel een rol spelen. Een mooie rol zelfs, want omdat ik challenge #19 had gewonnen, mag ik deze keer gastdesigner zijn. Wat een eer!

Deze keer is het weer tijd voor iets anders, en Nadine heeft een superleuke uitdaging bedacht:
"Zoek een logo dat jou om welke reden dan ook aanspreekt en gebruik het als inspiratie voor je kaart. Het kan een logo zijn van je favoriete kledingmerk of parfum, van de mooiste verpakking in de voorraadkast of gewoon een logo dat je zoekt op Google. Wat je er mee doet, is aan jou. Gebruik de kleuren, de vorm of juist de tekst, laat je fantasie de vrije loop! Plaats bij je blogbericht wel het logo dat je als uitgangspunt hebt gebruikt."

Heel grappig, want met deze uitdaging in mijn achterhoofd ging ik ineens heel anders naar alle apparaten, reclamefolders en uithangborden kijken, haha.
Mijn kaart is naar mijn idee uiteindelijk duidelijk geïnspireerd door het logo, maar ik ben benieuwd of je het logo er meteen uithaald... Doe je best:Gebaseerd op het logo van... Nu.nl!

Zoals je ziet heb ik vooral naar de vormgeving en de kleuren gekeken.

Een standaardje achter de kaart gemaakt


Als je aan de rode bloem trekt, komt het label tevoorschijn waarop je een boodschap kwijtkunt. Aan jullie de uitdaging om ook aan deze superleuke uitdaging mee te doen. Ga snel kijken op het liftchallengeblog voor andere voorbeeldkaarten en natuurlijk om mee te doen, veel succes!

groetjes Joyce

15 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kaartje!! En wat grappig, zo van een logo! Fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad!!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi! Fijn dat je zo'n lekkere vakantie hebt gehad! Onze is net begonnen!
  Ik had het logo er niet direct uitgehaald, maar wel erg leuk en heel mooi gedaan!
  Bedankt voor je bijdrage!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow ! heel erg snel en leuk gemaakt ! toppie!
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vakantie is heerlijk en zeker als hij ook nog leuk was. Fijn dat je deze keer meedoet met ons en dat je zo'n leuke kaart gemaakt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zo'n vakantie! Hele leuke uitwerking van het logo. Gaaf met die tags!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zag hem vanmorgen al. En hij is heel leuk. Het logo komt er duidelijk in terug. Ik werd meteen geïnspireerd door deze challenge en mijn creatie is gelinkt. Haantje de voorste, hihihi. Welkom terug!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je er weer bent en idd jammer dat je de jubileumchallenge hebt gemist!
  Maar heel tof dat je nu als gast dt-er mee doet! Ik vind je kaart geweldig Joyce. Erg tof bedacht en het logo haal ik er zeker uit. De tag vind ik ook erg leuk bedacht.
  Top dat je met ons meedoet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik herken het helemaal, ik heb ook zeer veel gemist. O.a. ook dat jij de liftchallenge gewonnen had. Tja, ik geloof dat ik sinds 25 juni al errug achter loop. Deze lift is ook erg leuk. Grappig om aan de hand van een logo te werken. Wel pittig, om dat verder uit te werken met papiertjes enzo. Nog even snel bij je andere postjes kijken hoor! Doeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een erg mooi kaartje Joyce, leuk idee en mooie uitwerking!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een originele challenge! Grappig dat jij uit zo'n logo zo'n gave kaart kunt maken! Top!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Joyce, welkom terug in blogland! Knap je uitwerking van het logo en ook heel mooi!!! Ook zo mooi gestikt!

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Joyce,

  ja altijd weer wennen na een vakantie...Je kaart is erg leuk geworden . Ik zag het ook al en ben druk denkende welk logo ik inspirerend vind.
  Hopelijk tot gauw blogs.

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk dat je er weer bent! Zeer tof, rond, kaartje. Leuk idee. Ook tof dat je de kaart zo kan laten staan, en dat je het labeltje eruit kan nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuk kaartje, Joyce. Zo gaaf gedaan met die labels!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!