zaterdag 10 maart 2012

Uit de oude doos...

Zo, lekker druk weekend, maar vanavond lekker kunnen knutselen. Ik heb een kaartje gemaakt voor Cornelie, die een leuke give away organiseert. Maar dat kaartje moet natuurlijk nog op de post, dus ik wacht nog heel even met het posten van dat kaartje totdat Cornelie hem ontvangen heeft. Daarom vandaag een kaartje uit de oude doos. Het is een simpel kaartje, en een beetje een experiment met mijn pastelkrijtjes.

Een tijdje terug heb ik een pakketje gekocht met stickervellen erin. Naast het vel met glitter-letterstickers, waar ik het pakje voor kocht, zaten ook een aantal vellen in met van die zilveren tekststickers die ik (en vele van jullie denk ik) vroeger vaak gebruikten. Die gebruik ik eigenlijk niet meer, maar op een van de vellen zat wel een mooi kader. Maar zo'n zilveren sticker past niet helemaal meer op mijn kaartjes. Daarom heb ik de sticker losjes op kraft geplakt Vervolgens heb ik met een watje met daarop pastelkrijt eroverheen gewreven. Daarna voorzichtig de sticker weer losgehaald. Verder nog een swirl met versamark gestempeld en hieroverheen pastelkrijt gewreven en lint en een tekst toegevoegd. Ik moet het kaartje nog even fixeren, ik heb ergens gelezen dat dit met haarlak kan. Iemand hier ervaring mee?
Fijne zondag allemaal! Het ziet er naar uit dat het eind volgende week echt lente wordt met 18 graden! Heb er nu al zin in! Groetjes Joyce

8 opmerkingen:

 1. Gaaf! En dat vind ik echt creatief, dat je met dat soort materialen zo'n leuke kaart weet te maken! Pastelkrijt kun je inderdaad fixeren met haarspray, dat heb ik geleerd tijdens een cursus pastel tekenen. Je hebt er ook speciale spuitbusjes voor te koop, maar die zijn gigantisch duur....

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goed idee heb je weer, echt leuk zeg! Heel mooi resultaat!
  Haarlak werkt perfect, doe ik zelf ook altijd! Gewoon heel goedkoop bij de Action!
  Kijk uit naar je kaart, leuk!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kaartje heb je weer gemaakt! Heel crebea bedacht allemaal!
  Nog bedankt voor je reactie en inderdaad tot maandag!
  Ik heb er zin in!!
  Nog een fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk bedacht, je moet er maar opkomen! Het ziet er gaaf uit!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een goed idee!!! Heel mooi gelukt zeg!
  Groetjes,
  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel goed idee en origineel! Je brengt me op het idee, heb ook nog van die stickers ergen liggen en zo kan je ze wel heel leuk gebruiken. Heel mooi ziet dit er uit!!

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super hoe je dit deed! Heel mooie kaart geworden!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!