zondag 19 februari 2012

Lekker fel: zwart met roze!

Allereerst: bedankt voor al jullie reacties, superleuk om steeds te lezen, en ook aan mijn nieuwe volgers: welkom! Wat een eer dat jullie mijn blog zo leuk vinden!

Vandaag heb ik niet veel aan carnaval gedaan, maar heb wel de regen getrotseerd om de optocht in het buurdorp te bekijken. Maar ik vond al die bikkels die meeliepen tijdens de optocht in de regen veel stoerder, bah wat een weer was het hier. Morgen ga ik echt "carnavallen", dan is de optocht in ons eigen dorp en daarna gaan we nog even gezellig naar 't plaatselijk café. De tijd dat ik vier dagen "los ging" is voorbij (hoor mij, haha, ik klink als een bejaarde), maar één dagje gaat er bij mij toch altijd wel in.

Maar goed, over naar het kaartje van vandaag, daar komen jullie tenslotte voor. Bij carnaval hoort kleur, en zo heb ik het aangedurft om vandaag een kaartje te maken met een heerlijke knalkleur roze. Wel samen met zwart, dat vind ik bij anderen altijd een erg mooie combi. Daarom heb ik het zelf ook maar eens gewaagd. Heb de stempels met witte embossingpoeder gemaakt, en verder wat stiksteekjes getekent met een witte gelpen. Helaas had ik maar één zwart knoopje, twee was mooier geweest denk ik. Maar ja, je kunt niet alles hebben... Fijne avond, groetjes Joyce.

14 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi! Prachtig die embossing! Erg mooi resultaat! Dat ene knoopje stoort me niet hoor, trouwens!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook dol op deze combi en vind je kaartje erg goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf is deze combinatie van kleuren! En dat knoopje ik mis het niet. Heb vandaag ook wat regen en sneeuwbuien tijdens de optocht kijken gehad maar gelukkig ook regelmatig de zon. Maar goed als je dochter meeloppt moet je toch even gaan kijken.

  De kleur distress inkt die ik bij het beterschapskaartje heb gebruikt is vintage photo.

  Veel carnavalplezier morgen.

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toffe kleurencombi Joyce en een superleuk kaartje!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig dat roze en zwart samen! Helaas hebben wij op school geen orthopedagoog nodig. Anders had je er zo drie scrappende collega's bij gehad!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zwart en roze is ook een topcombinatie. Erg mooi gedaan Joyce. Het faux stikwerk vind ik er heel leuk bij. Mooie kaart!
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad, dat felroze op dat zwart komt heel mooi uit. Een leuke (opvallende) kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geniet ervan morgen maar ik wil je vandaag nog wel even vertellen dat ik het een mooi kaartje vind in een héél toffe kleurencombi!!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een allerliefst kaartje. Veel plezier bij carnaval.
  Lieve groet,
  Ethel

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, de tijd dat ik elke avond los ging met carnaval is ook wel geweest. Wij houden het dit jaar ook erg beschaafd! Ik ga straks naar de kindercarnavalsmiddag, want mijn dansmarietjes hebben daar hun laatste optreden. Jouw kaart is erg leuk! Ik hou van zwart in combinatie met roze.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig kaartje, Juisie! Ik houd erg van roze, wit en zwart. Mooie stempel met dat embossing. En de knoopjes vind ik zo ook prima in aantal.
  Lekker gecarnavald?

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kaart. Leuk met dat geemboste achtergrond. Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!