dinsdag 24 september 2013

Washi LO

Veel gefreubeld, weinig geblogd, maar acht, zo gaat dat soms. Bedankt nog voor jullie leuke reacties op mijn Girls-kaartjes. Ik heb al een superleuk malletje gekregen voor een doosje. Ook al uitgeprobeerd, maar ik wilde hem aanpassen zodat er ook enveloppen in konden. Dat is gelukt, maar gezien mijn meet- en vouwkunsten  (daar zit nog potentie in, zullen we maar zeggen), bespaar ik jullie het resultaat nog even. Zodra ik een exemplaar heb, zien jullie het hier!!

Ben de laatste tijd erg druk geweest met het jaarlijks terugkerend project: de vakantiefoto's! Vorig jaar maakte ik daar een album van met behulp van een simple-stories Sn@p album, en dat beviel zo goed dat ik dat dit jaar weer deed. Lekker snel door gewone pagina's af te wisselen met insteekhoezen. Maar al met al ben je daar toch wel even zoet mee (vooral omdat er 160 foto's in moesten...). Wat foto's voor een indruk:Maar ook weer een "gewone" LO gemaakt, en deze keer met washi. En HOE, volgens mij heb ik elk rolletje in mijn collectie gebruikt. Idee voor de washi komt van Nicole Jones (klik voor het YouTube filmpje) De foto expres onder het vellum geplakt. Ik zag dit laatste en vond het een mooi effect. En deze foto leende zich er uitstekend voor, door de pose van mijn zoontje maar ook omdat de foto niet scherp was ;-p


Achter de foto zit nog een tag met een mooie boodschap voor zoonlief. Lekker verstopt zodat niet iedereen het leest...

Een fijne dag aan iedereen!! Ik ga zo maar eens de ramen wassen, bleh, niks aan!!
groetjes Joyce


5 opmerkingen:

 1. Ik vind jouw album heel leuk gemaakt. Maar wat het mooiste is: de lieve babyvoetjes van jullie kleine vent. Zoooo schattig! Ik heb een zwak voor babyvoetjes ((-:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele leuke album heb je gemaakt, en inderdaad de babyvoetjes zijn erg schattig, ik denk dat ieder moeder daar wel een zwak voor heeft. groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Joyce,
  heel erg leuk dat sn@palbum. EN die washi-tape LO. Wat heb jij veel!!! Enig bedacht.
  Enne.... ramen wassen, bedenk wel dat iedereen dan weer bij je naar binnen kan kijken, of was het niet zo erg?
  ;-)

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga ook eens aan de slag. Ik had al kriebels, maar nu ik dit zie wil ik echt snel beginnen! Heerlijk scrapbooken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk gedaan, vooral dat washi tape project!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!