zondag 10 maart 2013

Liftchallenge #37 Alweer Sara?



Vaak heb ik zin in snelle redelijk eenvoudige kaartjes, maar soms krijg ik zin (en tijd!) om eens alles uit de kast te halen en echt werk te maken van een kaartje. Dat had ik vanmiddag. Met dit druilerige weer toch niets beters te doen en twee benodigde kaartjes voor hele lieve mensen in mijn omgeving op mijn to-do-lijstje, is er niets leukers dan lekker freubelen.

Vandaag de eerste om te laten zien, sinds een tijdje weer eens een bijdrage voor de liftchallenge. Ik vind de challenges daar altijd super, maar vaak ontbreekt gewoon de tijd... Vandaag dus niet en de voorbeeldkaart (van Amy Sheffer) was weer een goede inspiratiebron:


Ik ben eens voor de stijl stoer & romantisch gegaan, en dus zwart met roze gecombineerd. Best spannend, vooral toen ik zwarte draad in mijn naaimachine ging rijgen, maar ik ben erg blij met het resultaat.


Wéér een Sara-kaartje vandaag, maar dan anders, want was de kaart uit mijn vorige bericht voor een
(50-)jarige job, deze is voor een nieuwe, hele kleine wereldburger, die afgelopen week geboren is en de mooie naam Sara heeft meegekregen.

Ik heb een taartrondje zwartgekleurd met een viltstift, verder papier, inkt, plakletters, twine, lint en een knoopje. Het papier is van Echo Park This & That. Die collectie heb ik al een hele tijd, maar de restjes doen het nog goed! Aangevuld met andere roze restjes die ik kon vinden, en muziekpapier op de achtergrond omdat de kersverse mama een muziekmaatje is bij het koor waar ik bij zing.


Op de gestempelde rompertjes nog hartjes geplakt om ze wat "aan te kleden", welke ik nog van een laagje glossy accents heb voorzien voor wat extra detail.


Hopelijk hebben jullie deze druilerige en koude middag ook goed kunnen besteden, misschien ook wel aan freubelen? Groetjes Joyce

17 opmerkingen:

  1. Mooi gedaan! Je hebt er een kunstwerkje van gemaakt, een echt anders dan anders kaartje.
    Groetjes Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha je hebt me wel even op het verkeerde been gezet, hoor! Ik dacht wat moeten die rompertjes nu op een sara-kaart! Maar ik snap het en dan is het super leuk gekozen, heel mooi gedaan. Bedankt voor het meedoen met de liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een dag he, het is weer winter! Wij zijn ook lekker binnen gebleven en hebben cakepops gemaakt. En tussendoor maakte ik ook nog een kaartje!

    Je kaart is mooi zeg! Lief die kleine rompertjes erbij...

    fijne avond, groetjes,
    Marit

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gave kaart zeg, heel erg mooi! Waarvan zijn die rompertjes-stempels? Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Joyce,
    wat een ontzettend leuke kaart is dit!! Mooi die kleuren bij elkaar, vind je ook niet? Goed idee om zo'n taartrondje te kleuren. De rompertjes zijn ontzettend leuk
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vind het een bijzonder kaartje. Bijzonder mooi ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt te grappig. Wat zullen de pappa en mamma van Sara er een mooi kaartje bij hebben tussen alle standaard kaarten die ze waarschijnlijk zullen krijgen!

    Liefs,
    Josien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je hebt er veel werk in gestoken, leuk!! Is te zien ook, erg mooi resultaat! Leuk dat je weer even tijd vond om mee te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hihi, ook ik trapte er even in. Rompertjes - 50 ??? Maar, ahhh, een geboortekaartje ...

    Idd gewaagd zwart te gebruiken. Had het geboortekaartje ook zwarte accenten? Ik zie het de laatste tijd wel vaker dat (ook voor meisjes) zwart op de aankondiging van nieuw leven wordt gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ge waagde kleuren voor een babykaart, maar echt schitterend geworden. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zwart en roze is een geweldige combi. Slim om dat taartrondje gewoon zwart te maken met een stift. Staat gaaf! Moest inderdaad even schakelen. De naam Sara zette mij op het verkeerde spoor. Begreep eerst niet wat die rompertjes te zoeken hadden op een kaart voor iemand die 50 wordt :)
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vind het een heel mooi kaartje, heel lief ook. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je mag zeker tevreden zijn, je kaart is erg mooi geworden met deze sprekende kleuren en alle mooie spulletjes die je erop verwerkte. Leuk dat je weer meedoet met ons!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik vind je kaartje mooi geworden. Mooie kleuren papier en de schets is heel herkenbaar. groetjes Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuke uitwerking van de sketch! Inderdaad lekker stoer, maar t kan prima, toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een uitdaging! Zeer mooi, alles past perfect bij elkaar vind ik :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze met veel plezier!